• Mooi Pensioensviering bij Zoutleeuw
  • Mooi Pensioensviering bij Zoutleeuw
  • Mooi Pensioensviering bij Zoutleeuw

Pensioensviering Zoutleeuw

Pensioensviering Zoutleeuw

Het Posthof, een droomlocatie voor pensioensvieringen bij Zoutleeuw.

Zoekt u een plaats voor een pensioensviering bij Zoutleeuw in een fraaie landelijke droomlocatie? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle pensioensvieringen het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Zoutleeuw zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw pensioensviering. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn klassevol ingericht voor alle feestelijkheden (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Zoutleeuw en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw pensioensviering nog net dat beetje extra verschaffen. Ons domein is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Zoutleeuw. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een pensioensviering een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Perfect afgewerkte pensioensvieringen in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters met hun professionele team maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Zoutleeuw is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.