• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Pensioensviering Winksele

Pensioensviering Winksele

Het Posthof, een prachtsetting voor pensioensvieringen bij Winksele.

Op zoek naar een pensioensviering in een fraaie landelijke setting bij Winksele? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle pensioensvieringen het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Winksele zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw pensioensviering. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol aangekleed voor alle soorten feestelijkheden (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Winksele en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw pensioensviering net dat beetje extra cachet verschaffen. Het is één van de meest idyllische plekjes bij Winksele. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

100% afgewerkte pensioensvieringen in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Winksele is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.