• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Pensioensviering Wilsele

Pensioensviering Wilsele

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor pensioensvieringen bij Wilsele.

Bent u op zoek naar een mooie prachtplek voor een pensioensviering bij Wilsele? Wilt u een pensioensviering organiseren op een geweldige idyllische plek? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een pensioensviering.Niet enkel de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle pensioensvieringen het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wilsele zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw pensioensviering. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De gezellige feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Wilsele en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw pensioensviering net dat tikkeltje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes in de buurt van Wilsele. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een pensioensviering een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Tip top afgewerkte pensioensvieringen in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals pensioensvieringen tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Wilsele is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.