• Uniek Pensioensviering bij Wever
  • Uniek Pensioensviering bij Wever
  • Uniek Pensioensviering bij Wever

Pensioensviering Wever

Pensioensviering Wever

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor pensioensvieringen bij Wever.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtsetting voor een pensioensviering bij Wever? Wilt u een pensioensviering organiseren op een oogverblindende landelijke plek? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet enkel de fraaie zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle pensioensvieringen het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Wever zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw pensioensviering. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende events (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Wever en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw pensioensviering nog net dat tikkeltje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes nabij Wever. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect georganiseerde pensioensvieringen in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de cliënt, creëren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Wever is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.