• Uniek Pensioensviering bij Vlaams-Brabant
  • Uniek Pensioensviering bij Vlaams-Brabant
  • Uniek Pensioensviering bij Vlaams-Brabant

Pensioensviering Vlaams-Brabant

Pensioensviering Vlaams-Brabant

Het Posthof, een perfecte locatie voor pensioensvieringen bij Vlaams-Brabant.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke setting voor een pensioensviering bij Vlaams-Brabant? Wil u een pensioensviering organiseren op een fijne idyllische droomlocatie? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle pensioensvieringen het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Vlaams-Brabant zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw pensioensviering. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor uiteenlopende events (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Vlaams-Brabant en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw pensioensviering net dat beetje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Vlaams-Brabant. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een pensioensviering een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Tip top georganiseerde pensioensvieringen met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals pensioensvieringen tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, creëren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Vlaams-Brabant is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.