• Leuk Pensioensviering nabij Velm
  • Leuk Pensioensviering nabij Velm
  • Leuk Pensioensviering nabij Velm

Pensioensviering Velm

Pensioensviering Velm

Het Posthof, een prachtsetting voor pensioensvieringen bij Velm.

Zoekt u een plaats voor een pensioensviering bij Velm in een geweldige idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een pensioensviering.Niet alleen de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle pensioensvieringen het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Velm zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw pensioensviering. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol aangekleed voor alle evenementen (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De stijlvolle feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Velm en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw pensioensviering nog net dat tikkeltje extra verschaffen. Het is een van de meest idyllische plekjes in de buurt van Velm. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Netjes georganiseerde pensioensvieringen in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals pensioensvieringen tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Velm is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.