• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Pensioensviering Tienen

Pensioensviering Tienen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor pensioensvieringen bij Tienen.

Zoekt u een plek voor een pensioensviering bij Tienen in een prachtige idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een pensioensviering.Niet enkel de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle pensioensvieringen het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Tienen zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw pensioensviering. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestruimtes zijn sfeervol ingericht voor uiteenlopende feestelijkheden (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De stijlvolle feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Tienen en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw pensioensviering nog net dat tikkeltje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes bij Tienen. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

100% georganiseerde pensioensvieringen in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Tienen is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.