• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Pensioensviering Sint-Truiden

Pensioensviering Sint-Truiden

Het Posthof, een droomlocatie voor pensioensvieringen bij Sint-Truiden.

Zoekt u een plek voor een pensioensviering bij Sint-Truiden in een wondermooie landelijke locatie? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle pensioensvieringen het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Sint-Truiden zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw pensioensviering. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor diverse evenementen (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De gezellige feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Sint-Truiden en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw pensioensviering nog net dat tikje extra verschaffen. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Sint-Truiden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een pensioensviering een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde pensioensvieringen met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals pensioensvieringen tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Sint-Truiden is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.