• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Pensioensviering Rotselaar

Pensioensviering Rotselaar

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor pensioensvieringen bij Rotselaar.

Zoekt u een plek voor een pensioensviering bij Rotselaar in een aantrekkelijke landelijke locatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een pensioensviering.Niet enkel de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle pensioensvieringen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Rotselaar zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw pensioensviering. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol ingericht voor alle events (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Rotselaar en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw pensioensviering nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes bij Rotselaar. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Netjes afgewerkte pensioensvieringen met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om feesten zoals pensioensvieringen tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Rotselaar is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.