• Leuk Pensioensviering nabij Pellenberg
  • Leuk Pensioensviering nabij Pellenberg
  • Leuk Pensioensviering nabij Pellenberg

Pensioensviering Pellenberg

Pensioensviering Pellenberg

Het Posthof, een perfecte locatie voor pensioensvieringen bij Pellenberg.

Bent u op zoek naar een fraaie prachtlocatie voor een pensioensviering bij Pellenberg? Wil u een pensioensviering organiseren op een wondermooie landelijke locatie? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een pensioensviering.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle pensioensvieringen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Pellenberg zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw pensioensviering. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol aangekleed voor diverse feesten (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Pellenberg en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw pensioensviering nog net dat tikje extra verschaffen. Het is een van de fraaiste plaatjes nabij Pellenberg. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

100% afgewerkte pensioensvieringen met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met hun bekwame team maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, creëren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Pellenberg is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.