• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Pensioensviering Oplinter

Pensioensviering Oplinter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor pensioensvieringen bij Oplinter.

Op zoek naar een pensioensviering in een oogverblindende idyllische locatie bij Oplinter? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een pensioensviering.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle pensioensvieringen het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Oplinter zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden op uw pensioensviering. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle feesten (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Oplinter en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw pensioensviering net dat beetje extra verschaffen. Het is één van de mooiste plekjes in de buurt van Oplinter. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Netjes afgewerkte pensioensvieringen in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met het bekwame team maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, construeren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Oplinter is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.