• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Pensioensviering Neerwinden

Pensioensviering Neerwinden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor pensioensvieringen bij Neerwinden.

Op zoek naar een pensioensviering in een oogverblindende landelijke locatie bij Neerwinden? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle pensioensvieringen het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Neerwinden zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw pensioensviering. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol aangekleed voor alle soorten evenementen (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Neerwinden en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw pensioensviering net dat tikje extra cachet geven. Het is één van de meest idyllische plekjes bij Neerwinden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% afgewerkte pensioensvieringen in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Neerwinden is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.