• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Pensioensviering Lubbeek

Pensioensviering Lubbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor pensioensvieringen bij Lubbeek.

Zoekt u een plaats voor een pensioensviering bij Lubbeek in een mooie landelijke droomlocatie? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle pensioensvieringen het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Lubbeek zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw pensioensviering. In de ruime veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle events (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Lubbeek en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw pensioensviering nog net dat tikje extra cachet verschaffen. Het is een van de fraaiste plaatjes bij Lubbeek. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% afgewerkte pensioensvieringen met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Lubbeek is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.