• Uniek Pensioensviering bij Lovenjoel
  • Uniek Pensioensviering bij Lovenjoel
  • Uniek Pensioensviering bij Lovenjoel

Pensioensviering Lovenjoel

Pensioensviering Lovenjoel

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor pensioensvieringen bij Lovenjoel.

Zoekt u een plaats voor een pensioensviering bij Lovenjoel in een chique idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een pensioensviering.Niet alleen de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle pensioensvieringen het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Lovenjoel zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw pensioensviering. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle feesten (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Lovenjoel en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw pensioensviering net dat tikje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes in de omgeving van Lovenjoel. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

100% afgewerkte pensioensvieringen in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals pensioensvieringen tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, creëren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Lovenjoel is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.