• Uniek Pensioensviering nabij Linter
  • Uniek Pensioensviering nabij Linter
  • Uniek Pensioensviering nabij Linter

Pensioensviering Linter

Pensioensviering Linter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor pensioensvieringen bij Linter.

Zoekt u een plaats voor een pensioensviering bij Linter in een oogverblindende idyllische droomlocatie? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle pensioensvieringen het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Linter zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw pensioensviering. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol ingericht voor alle events (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Linter en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw pensioensviering net dat beetje extra bieden. Ons domein is één van de fraaiste plaatjes bij Linter. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

100% georganiseerde pensioensvieringen in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals pensioensvieringen tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Linter is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.