• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Pensioensviering Linde

Pensioensviering Linde

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor pensioensvieringen bij Linde.

Op zoek naar een pensioensviering in een wondermooie idyllische locatie bij Linde? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een pensioensviering.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle pensioensvieringen het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Linde zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw pensioensviering. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten feesten (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Linde en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw pensioensviering net dat tikje extra geven. Ons domein is één van de mooiste plekjes nabij Linde. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Perfect afgewerkte pensioensvieringen met alles erop en eraan

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het professionele team maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Linde is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.