• Mooi Pensioensviering bij Leuven
  • Mooi Pensioensviering bij Leuven
  • Mooi Pensioensviering bij Leuven

Pensioensviering Leuven

Pensioensviering Leuven

Het Posthof, een perfecte locatie voor pensioensvieringen bij Leuven.

Zoekt u een plaats voor een pensioensviering bij Leuven in een geweldige idyllische locatie? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle pensioensvieringen het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Leuven zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw pensioensviering. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol ingericht voor alle soorten feesten (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Leuven en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw pensioensviering nog net dat beetje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes in de buurt van Leuven. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een pensioensviering een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde pensioensvieringen in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals pensioensvieringen tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Leuven is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.