• Leuk Pensioensviering bij Landen
  • Leuk Pensioensviering bij Landen
  • Leuk Pensioensviering bij Landen

Pensioensviering Landen

Pensioensviering Landen

Het Posthof, een gedroomde plek voor pensioensvieringen bij Landen.

Zoekt u een plek voor een pensioensviering bij Landen in een mooie idyllische droomlocatie? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle pensioensvieringen het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Landen zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw pensioensviering. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende events (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Landen en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw pensioensviering nog net dat tikje extra bieden. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Landen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Tip top afgewerkte pensioensvieringen in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Landen is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.