• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Pensioensviering Kortenbos

Pensioensviering Kortenbos

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor pensioensvieringen bij Kortenbos.

Zoekt u een plaats voor een pensioensviering bij Kortenbos in een lieflijke landelijke locatie? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle pensioensvieringen het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kortenbos zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden op uw pensioensviering. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor diverse feesten (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Kortenbos en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw pensioensviering net dat tikje extra verschaffen. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes bij Kortenbos. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde pensioensvieringen in gezellige sfeer

De enthousiaste uitbaters met hun professionele medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om feesten zoals pensioensvieringen tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de cliënt, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Kortenbos is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.