• Leuk Pensioensviering nabij Kortenaken
  • Leuk Pensioensviering nabij Kortenaken
  • Leuk Pensioensviering nabij Kortenaken

Pensioensviering Kortenaken

Pensioensviering Kortenaken

Het Posthof, een gedroomde locatie voor pensioensvieringen bij Kortenaken.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke droomplek voor een pensioensviering bij Kortenaken? Wilt u een pensioensviering organiseren op een fijne idyllische plek? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle pensioensvieringen het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Kortenaken zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw pensioensviering. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle feesten (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Kortenaken en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw pensioensviering nog net dat beetje extra cachet verschaffen. Het is een van de fraaiste plekjes nabij Kortenaken. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect afgewerkte pensioensvieringen met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Kortenaken is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.