• Prachtig Pensioensviering bij Korbeek-Lo
  • Prachtig Pensioensviering bij Korbeek-Lo
  • Prachtig Pensioensviering bij Korbeek-Lo

Pensioensviering Korbeek-Lo

Pensioensviering Korbeek-Lo

Het Posthof, een prachtsetting voor pensioensvieringen bij Korbeek-Lo.

Op zoek naar een pensioensviering in een bekoorlijke landelijke locatie bij Korbeek-Lo? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een pensioensviering.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle pensioensvieringen het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Korbeek-Lo zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw pensioensviering. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten feesten (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Korbeek-Lo en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw pensioensviering net dat tikje extra cachet geven. Het is één van de mooiste plekjes bij Korbeek-Lo. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top afgewerkte pensioensvieringen met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Korbeek-Lo is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.