• Uniek Pensioensviering bij Kessel-Lo
  • Uniek Pensioensviering bij Kessel-Lo
  • Uniek Pensioensviering bij Kessel-Lo

Pensioensviering Kessel-Lo

Pensioensviering Kessel-Lo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor pensioensvieringen bij Kessel-Lo.

Op zoek naar een pensioensviering in een bekoorlijke landelijke locatie bij Kessel-Lo? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle pensioensvieringen het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kessel-Lo zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw pensioensviering. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle feestelijkheden (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Kessel-Lo en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw pensioensviering net dat beetje extra cachet bieden. Ons domein is een van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Kessel-Lo. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een pensioensviering een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Tip top afgewerkte pensioensvieringen in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals pensioensvieringen tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Kessel-Lo is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.