• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Pensioensviering Kampenhout

Pensioensviering Kampenhout

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor pensioensvieringen bij Kampenhout.

Bent u op zoek naar een wondermooie locatie voor een pensioensviering bij Kampenhout? Wilt u een pensioensviering organiseren op een mooie landelijke droomlocatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle pensioensvieringen het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Kampenhout zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw pensioensviering. In de ruime veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Kampenhout en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw pensioensviering nog net dat tikkeltje extra verschaffen. Ons domein is één van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Kampenhout. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top georganiseerde pensioensvieringen met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Kampenhout is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.