• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Pensioensviering Hoegaarden

Pensioensviering Hoegaarden

Het Posthof, een prachtplek voor pensioensvieringen bij Hoegaarden.

Bent u op zoek naar een lieflijke setting voor een pensioensviering bij Hoegaarden? Wil u een pensioensviering organiseren op een prachtige idyllische plek? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een pensioensviering.Niet alleen de authentieke zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle pensioensvieringen het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Hoegaarden zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw pensioensviering. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn klassevol ingericht voor alle feestelijkheden (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Hoegaarden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw pensioensviering nog net dat beetje extra cachet bieden. Het is één van de meest idyllische plekjes nabij Hoegaarden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een pensioensviering een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Netjes georganiseerde pensioensvieringen in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Hoegaarden is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.