• Fantastisch Pensioensviering nabij Herent
  • Fantastisch Pensioensviering nabij Herent
  • Fantastisch Pensioensviering nabij Herent

Pensioensviering Herent

Pensioensviering Herent

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor pensioensvieringen bij Herent.

Zoekt u een plaats voor een pensioensviering bij Herent in een geweldige landelijke locatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een pensioensviering.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle pensioensvieringen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Herent zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden van uw pensioensviering. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten events (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Herent en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw pensioensviering nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. Het is een van de mooiste plekjes in de buurt van Herent. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een pensioensviering een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Perfect georganiseerde pensioensvieringen met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Herent is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.