• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Pensioensviering Hakendover

Pensioensviering Hakendover

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor pensioensvieringen bij Hakendover.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtlocatie voor een pensioensviering bij Hakendover? Wilt u een pensioensviering organiseren op een geweldige landelijke droomplek? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een pensioensviering.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle pensioensvieringen het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Hakendover zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw pensioensviering. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Hakendover en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw pensioensviering net dat beetje extra cachet verschaffen. Het is één van de meest idyllische plaatjes bij Hakendover. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde pensioensvieringen met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals pensioensvieringen tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Hakendover is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.