• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Pensioensviering Haasrode

Pensioensviering Haasrode

Het Posthof, een prachtlocatie voor pensioensvieringen bij Haasrode.

Bent u op zoek naar een geweldige prachtplek voor een pensioensviering bij Haasrode? Wilt u een pensioensviering organiseren op een oogverblindende landelijke droomplek? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een pensioensviering.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle pensioensvieringen het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Haasrode zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw pensioensviering. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Haasrode en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw pensioensviering net dat tikkeltje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Haasrode. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Tip top afgewerkte pensioensvieringen in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Haasrode is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.