• Prachtig Pensioensviering nabij Haacht
  • Prachtig Pensioensviering nabij Haacht
  • Prachtig Pensioensviering nabij Haacht

Pensioensviering Haacht

Pensioensviering Haacht

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor pensioensvieringen bij Haacht.

Op zoek naar een pensioensviering in een prachtige landelijke setting bij Haacht? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een pensioensviering.Niet enkel de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle pensioensvieringen het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Haacht zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw pensioensviering. In de grote veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol ingericht voor alle feesten (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Haacht en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw pensioensviering nog net dat tikje extra cachet verschaffen. Ons domein is een van de mooiste plekjes in de buurt van Haacht. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een pensioensviering een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Tip top afgewerkte pensioensvieringen met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Haacht is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.