• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Pensioensviering Glabbeek

Pensioensviering Glabbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor pensioensvieringen bij Glabbeek.

Zoekt u een plaats voor een pensioensviering bij Glabbeek in een geweldige idyllische locatie? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een pensioensviering.Niet alleen de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle pensioensvieringen het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Glabbeek zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw pensioensviering. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle feesten (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Glabbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw pensioensviering nog net dat tikje extra geven. Het is één van de fraaiste plekjes nabij Glabbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

100% georganiseerde pensioensvieringen met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Glabbeek is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.