• Uniek Pensioensviering bij Gingelom
  • Uniek Pensioensviering bij Gingelom
  • Uniek Pensioensviering bij Gingelom

Pensioensviering Gingelom

Pensioensviering Gingelom

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor pensioensvieringen bij Gingelom.

Op zoek naar een pensioensviering in een aangename landelijke setting bij Gingelom? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle pensioensvieringen het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Gingelom zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw pensioensviering. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten events (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Gingelom en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw pensioensviering nog net dat tikje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes nabij Gingelom. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Perfect georganiseerde pensioensvieringen in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Gingelom is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.