• Fantastisch Pensioensviering nabij Budingen
  • Fantastisch Pensioensviering nabij Budingen
  • Fantastisch Pensioensviering nabij Budingen

Pensioensviering Budingen

Pensioensviering Budingen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor pensioensvieringen bij Budingen.

Zoekt u een plek voor een pensioensviering bij Budingen in een lieflijke landelijke locatie? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een pensioensviering.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle pensioensvieringen het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Budingen zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw pensioensviering. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten evenementen (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Budingen en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw pensioensviering net dat tikje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes in de buurt van Budingen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Perfect afgewerkte pensioensvieringen in gezellige sfeer

De enthousiaste uitbaters met hun professionele team maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Budingen is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.