• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Pensioensviering Boutersem

Pensioensviering Boutersem

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor pensioensvieringen bij Boutersem.

Zoekt u een plek voor een pensioensviering bij Boutersem in een lieflijke idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een pensioensviering.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle pensioensvieringen het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Boutersem zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw pensioensviering. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol ingericht voor diverse evenementen (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Boutersem en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Als het weer goed is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw pensioensviering net dat tikje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes nabij Boutersem. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een pensioensviering een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde pensioensvieringen met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals pensioensvieringen tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Boutersem is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.