• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Pensioensviering Borlo

Pensioensviering Borlo

Het Posthof, een droomlocatie voor pensioensvieringen bij Borlo.

Bent u op zoek naar een geweldige plek voor een pensioensviering bij Borlo? Wilt u een pensioensviering organiseren op een mooie idyllische plek? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle pensioensvieringen het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Borlo zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw pensioensviering. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol aangekleed voor alle feesten (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Borlo en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw pensioensviering net dat tikje extra geven. Ons domein is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Borlo. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Netjes georganiseerde pensioensvieringen met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Borlo is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.