• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Pensioensviering Blanden

Pensioensviering Blanden

Het Posthof, een droomlocatie voor pensioensvieringen bij Blanden.

Zoekt u een plaats voor een pensioensviering bij Blanden in een aangename landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een pensioensviering.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle pensioensvieringen het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Blanden zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw pensioensviering. In de gerieflijke veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse events (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De gezellige feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Blanden en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw pensioensviering nog net dat tikje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes in de buurt van Blanden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

100% afgewerkte pensioensvieringen met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars met het bekwame team maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Blanden is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.