• Leuk Pensioensviering bij Binkom
  • Leuk Pensioensviering bij Binkom
  • Leuk Pensioensviering bij Binkom

Pensioensviering Binkom

Pensioensviering Binkom

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor pensioensvieringen bij Binkom.

Op zoek naar een pensioensviering in een geweldige landelijke locatie bij Binkom? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een pensioensviering.Niet enkel de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle pensioensvieringen het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Binkom zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw pensioensviering. In de grote veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende feestelijkheden (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Binkom en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw pensioensviering net dat beetje extra cachet verschaffen. Het is een van de mooiste plekjes in de buurt van Binkom. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Iedereen komt aan z’n trekken op een pensioensviering in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een pensioensviering een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect georganiseerde pensioensvieringen in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de klant, construeren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Binkom is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.