• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Pensioensviering Bierbeek

Pensioensviering Bierbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor pensioensvieringen bij Bierbeek.

Zoekt u een plek voor een pensioensviering bij Bierbeek in een prachtige idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een pensioensviering.Niet enkel de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle pensioensvieringen het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Bierbeek zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw pensioensviering. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol ingericht voor alle soorten events (pensioensvieringen,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste pensioensvieringen en andere feesten in Bierbeek en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw pensioensviering nog net dat tikje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes nabij Bierbeek. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw pensioensviering!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een pensioensviering een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Tip top afgewerkte pensioensvieringen in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters met hun professionele team maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Bierbeek is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.