• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Pensioensviering Bekkevoort

Pensioensviering Bekkevoort

Het Posthof, een perfecte locatie voor pensioensvieringen bij Bekkevoort.

Zoekt u een plek voor een pensioensviering bij Bekkevoort in een mooie landelijke droomlocatie? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle pensioensvieringen het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Bekkevoort zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw pensioensviering. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol ingericht voor diverse events (pensioensvieringen,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste pensioensvieringen en andere feesten in Bekkevoort en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw pensioensviering nog net dat tikje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Bekkevoort. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw pensioensviering!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke pensioensvieringen

Jong en oud komen aan hun trekken op een pensioensviering in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een pensioensviering een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Netjes afgewerkte pensioensvieringen met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw pensioensviering in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals pensioensvieringen tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, realiseren zij uw ‘droompensioensviering’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Bekkevoort is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.