• Mooi Lentefeest bij Zoutleeuw
  • Mooi Lentefeest bij Zoutleeuw
  • Mooi Lentefeest bij Zoutleeuw

Lentefeest Zoutleeuw

Lentefeest Zoutleeuw

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor lentefeesten bij Zoutleeuw.

Zoekt u een plaats voor een lentefeest bij Zoutleeuw in een lieflijke landelijke droomlocatie? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle lentefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Zoutleeuw zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw lentefeest. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle feesten (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Zoutleeuw en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw lentefeest net dat tikkeltje extra verschaffen. Het is één van de fraaiste plaatjes nabij Zoutleeuw. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een lentefeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect afgewerkte lentefeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals lentefeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Zoutleeuw is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.