• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Lentefeest Winksele

Lentefeest Winksele

Het Posthof, een prachtplek voor lentefeesten bij Winksele.

Bent u op zoek naar een wondermooie droomplek voor een lentefeest bij Winksele? Wilt u een lentefeest organiseren op een fijne idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een lentefeest.Niet enkel de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle lentefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Winksele zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw lentefeest. In de grote veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor uiteenlopende events (lentefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste lentefeesten en andere feesten in Winksele en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw lentefeest nog net dat tikje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Winksele. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een lentefeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde lentefeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met hun professionele team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals lentefeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Winksele is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.