• Leuk Lentefeest nabij Wilsele
  • Leuk Lentefeest nabij Wilsele
  • Leuk Lentefeest nabij Wilsele

Lentefeest Wilsele

Lentefeest Wilsele

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor lentefeesten bij Wilsele.

Bent u op zoek naar een wondermooie prachtplek voor een lentefeest bij Wilsele? Wil u een lentefeest organiseren op een fijne idyllische droomplek? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle lentefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wilsele zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw lentefeest. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol aangekleed voor alle soorten feesten (lentefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Wilsele en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer goed is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw lentefeest net dat beetje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes in de omgeving van Wilsele. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% afgewerkte lentefeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals lentefeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Wilsele is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.