• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Lentefeest Wever

Lentefeest Wever

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor lentefeesten bij Wever.

Bent u op zoek naar een lieflijke prachtsetting voor een lentefeest bij Wever? Wil u een lentefeest organiseren op een mooie idyllische plek? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een lentefeest.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle lentefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Wever zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden op uw lentefeest. In de grote veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor diverse feestelijkheden (lentefeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste lentefeesten en andere feesten in Wever en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw lentefeest net dat beetje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes nabij Wever. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een lentefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte lentefeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om evenementen zoals lentefeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Wever is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.