• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Lentefeest Wespelaar

Lentefeest Wespelaar

Het Posthof, een prachtlocatie voor lentefeesten bij Wespelaar.

Bent u op zoek naar een fijne prachtplek voor een lentefeest bij Wespelaar? Wilt u een lentefeest organiseren op een prachtige idyllische plek? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een lentefeest.Niet alleen de fraaie zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle lentefeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Wespelaar zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw lentefeest. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende feestelijkheden (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste lentefeesten en andere feesten in Wespelaar en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw lentefeest net dat tikkeltje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes in de buurt van Wespelaar. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

100% afgewerkte lentefeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om feesten zoals lentefeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Wespelaar is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.