• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Lentefeest Wange

Lentefeest Wange

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor lentefeesten bij Wange.

Op zoek naar een lentefeest in een bekoorlijke landelijke locatie bij Wange? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle lentefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Wange zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten op uw lentefeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol ingericht voor alle soorten evenementen (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste lentefeesten en andere feesten in Wange en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw lentefeest nog net dat beetje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes bij Wange. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een lentefeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top georganiseerde lentefeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars met het bekwame team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals lentefeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Wange is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.