• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Lentefeest Vlaams-Brabant

Lentefeest Vlaams-Brabant

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor lentefeesten bij Vlaams-Brabant.

Op zoek naar een lentefeest in een oogverblindende landelijke locatie bij Vlaams-Brabant? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een lentefeest.Niet alleen de authentieke zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle lentefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Vlaams-Brabant zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw lentefeest. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende feesten (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste lentefeesten en andere feesten in Vlaams-Brabant en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Als het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw lentefeest nog net dat beetje extra geven. Het is een van de meest idyllische plekjes in de buurt van Vlaams-Brabant. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een lentefeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Perfect georganiseerde lentefeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals lentefeesten tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Vlaams-Brabant is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.