• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Lentefeest Velm

Lentefeest Velm

Het Posthof, een gedroomde locatie voor lentefeesten bij Velm.

Bent u op zoek naar een uitgelezen prachtige setting voor een lentefeest bij Velm? Wil u een lentefeest organiseren op een geweldige idyllische droomlocatie? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle lentefeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Velm zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw lentefeest. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (lentefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Velm en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw lentefeest nog net dat beetje extra bieden. Ons domein is een van de fraaiste plekjes in de buurt van Velm. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een lentefeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Perfect georganiseerde lentefeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om evenementen zoals lentefeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Velm is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.