• Prachtig Lentefeest nabij Tienen
  • Prachtig Lentefeest nabij Tienen
  • Prachtig Lentefeest nabij Tienen

Lentefeest Tienen

Lentefeest Tienen

Het Posthof, een perfecte locatie voor lentefeesten bij Tienen.

Op zoek naar een lentefeest in een fraaie idyllische setting bij Tienen? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een lentefeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle lentefeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Tienen zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw lentefeest. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor alle feesten (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Tienen en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw lentefeest nog net dat tikkeltje extra cachet geven. Het is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Tienen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een lentefeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top afgewerkte lentefeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om feesten zoals lentefeesten tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Tienen is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.