• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Lentefeest Sint-Truiden

Lentefeest Sint-Truiden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor lentefeesten bij Sint-Truiden.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtplek voor een lentefeest bij Sint-Truiden? Wilt u een lentefeest organiseren op een prachtige idyllische plek? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle lentefeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Sint-Truiden zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw lentefeest. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol ingericht voor diverse evenementen (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Sint-Truiden en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw lentefeest nog net dat tikje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes in de omgeving van Sint-Truiden. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een lentefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

100% afgewerkte lentefeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals lentefeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Sint-Truiden is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.