• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Lentefeest Rotselaar

Lentefeest Rotselaar

Het Posthof, een prachtsetting voor lentefeesten bij Rotselaar.

Op zoek naar een lentefeest in een fijne landelijke locatie bij Rotselaar? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een lentefeest.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle lentefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Rotselaar zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw lentefeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn klassevol aangekleed voor diverse events (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De stijlvolle zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste lentefeesten en andere feesten in Rotselaar en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw lentefeest net dat tikje extra geven. Ons domein is één van de fraaiste plaatjes nabij Rotselaar. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Perfect georganiseerde lentefeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals lentefeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Rotselaar is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.