• Fantastisch Lentefeest nabij Oplinter
  • Fantastisch Lentefeest nabij Oplinter
  • Fantastisch Lentefeest nabij Oplinter

Lentefeest Oplinter

Lentefeest Oplinter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor lentefeesten bij Oplinter.

Bent u op zoek naar een fraaie droomplek voor een lentefeest bij Oplinter? Wil u een lentefeest organiseren op een fijne landelijke prachtlocatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een lentefeest.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle lentefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Oplinter zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw lentefeest. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn klassevol ingericht voor alle events (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De gezellige feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste lentefeesten en andere feesten in Oplinter en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw lentefeest nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes bij Oplinter. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw lentefeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een lentefeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

100% afgewerkte lentefeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals lentefeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Oplinter is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.