• Uniek Lentefeest bij Neerwinden
  • Uniek Lentefeest bij Neerwinden
  • Uniek Lentefeest bij Neerwinden

Lentefeest Neerwinden

Lentefeest Neerwinden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor lentefeesten bij Neerwinden.

Zoekt u een plek voor een lentefeest bij Neerwinden in een lieflijke landelijke locatie? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een lentefeest.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle lentefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Neerwinden zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw lentefeest. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor alle events (lentefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste lentefeesten en andere feesten in Neerwinden en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw lentefeest net dat tikje extra cachet geven. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes in de buurt van Neerwinden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw lentefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde lentefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een lentefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een lentefeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Tip top afgewerkte lentefeesten met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters met hun bekwame team maken uw lentefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals lentefeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomlentefeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Neerwinden is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.